•   Live-TV -TV-kanavat -Makedonia -Македонска Телевизија 1 

TV-kanava: Македонска Телевизија 1
Македонска Телевизија 1 online - lähetys netissä

Lähetys viralliselta verkkosivustolta
Tämä televisiokanava on valtuutettu ja lähetetään kanavan virallisilla verkkosivuilla, Klikkaa soittimeen
Македонска Телевизија 1
Maa:  Makedonia
Kategoria: Yleiset
3.6 alkaen 5
12 ääntä
Македонска Телевизија 1 - kuvaus, arvostelu, luokitus

Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република Македонија, како продолжение на дотогашната

Македонска Телевизија 1 online - lähetys netissä

Здрава Телевизија  Makedonia / Yleiset
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 alkaen 5
5 ääntä
Телевизија Тера - Битола  Makedonia / Paikallinen TV
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Канал 8 ТВ  Makedonia / Yleiset
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 alkaen 5
2 ääntä
Cegrani TV  Makedonia / Yleiset
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 alkaen 5
7 ääntä
Телевизија Орбис  Makedonia / Uutiset
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 alkaen 5
2 ääntä
Интел Телевизија  Makedonia / Yleiset
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 alkaen 5
4 ääntä